Менський санаторій Остреч
Тел. (096) 322-00-00
Факс (04644) 2-14-00
 

Новини

30.09.2022
Оголошення

25.06.2020
Увага - оголошення!

25.03.2019
Увага - знижка 20% на оздоровлення!

27.08.2018
В Менському санаторії «Остреч» розпочинає роботу реабілітаційне відділення після радикальної терапії з приводу онкологічних захворювань




Погода

Увага - інформація для учасників АТО!

09.11.2015

Менський санаторій «Остреч» надає реабілітаційні послуги із санаторно-курортного лікування та послуги із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції.

Для отримання послуг із санаторно-курортного лікування терміном на 18 днів та послуг із психологічної реабілітації терміном на 14 днів учасник антитерористичної операції або його законний представник звертається до органів соціального захисту населення за місцем реєстрації з заявою.

До заяви для отримання послуг із санаторно-курортного лікування додається:

  • медична довідка лікувальної установи за формою № 070/о;
  • копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;
  • документ, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

До заяви для отримання послуг із психологічної реабілітації додається:

  • копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;
  • копія документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

(Під час подання копій, особа надає їх оригінали для огляду). Кожний учасник антитерористичної має право отримати дві путівки: одну на санаторно-курортне лікування, а іншу на проходження психологічної реабілітації.

В санаторії проводиться лікування опорно-рухового апарату, системи кровообігу, нервової системи, органів травлення, органів дихання не туберкульозного характеру, захворювання очей.

Санаторно-курортне лікування включає такі процедури: масажі, ванни з додаванням різних лікувальних засобів, циркулярний душ, душ «Шарко», висхідний душ, гідролазерний душ, електропроцедури (електрофорез, електросон, дарсонваль, ультразвук), теплові процедури (аплікаційні грязі, парафіно-озокеритові аплікації, гальваногрязі), УФО, лазеротерапія, біоптрон, солюкс, синглентно-киснева терапія, інгаляції, спелеотерапія.

В санаторії діє лікувальний плавальний басейн, зал ЛФК з механотерапією, офтальмологічний кабінет. Менський санаторій «Остреч» використовує для ефективного лікування мінеральну воду з власної свердловини, глибиною 850 м та місцеві торфово-пелоїдні грязі власного видобутку.

Мінеральна вода застосовується для лікування хронічних гастритів, хронічних захворювань печінки і жовчовивідних шляхів, захворювань нирок.

Менський санаторій «Остреч» знаходиться за адресою: Чернігівська обл., м. Мена, урочище Остреч, буд. 4.

Детальна інформація за телефоном: (096)322-00-00, (067)460-34-46, (04644)2-14-00.