Менський санаторій Остреч
Тел. (096) 322-00-00
Факс (04644) 2-14-00
 

Новини

30.09.2022
Оголошення

25.06.2020
Увага - оголошення!

25.03.2019
Увага - знижка 20% на оздоровлення!

27.08.2018
В Менському санаторії «Остреч» розпочинає роботу реабілітаційне відділення після радикальної терапії з приводу онкологічних захворювань




Погода

Сімейні цінності

27.02.2017

Розповіді про лікування будуть не повними, без згадки про дітей. Санаторій «Остреч» крім всього є ще й відмінним табором відпочинку для дітей. В свій час санаторій подавав заявку на участь в конкурсних торгах на здобуття можливості стати літнім табором відпочинку для малечі.

Загально відомий факт, що турбота про дітей, це турбота про наше майбутнє. Санаторій «Остреч» в змозі гідно забезпечувати відпочинок для 200 дітей, що розміщуються в таборі літнього відпочинку в чотири зміни тривалістю 18 діб.

Поміркована ціна разом з унікальними оздоровчими властивостями роблять відпочинок для дітей в санаторії «Остреч», трохи не найкращою з існуючих пропозицій.

Цілком безперечно наступне: чисте повітря, оточуюча природа, що сама по собі вже є джерелом сіли, збалансоване харчування, інші фактори є надійним фундаментом гарантованого оздоровлення вашої дитини! Малеча, що вже побувала у нас в гостях бажає відвідати наш оздоровчий табір знову і знову. Всі відгуки дітей можна поєднати в декілька фраз:

«…..табір просто супер! Дуже сподобалось!))))))…… де взяти путівку?...... я поїду обов’язково на другий раз…..»

А що може бути кращим за сімейний відпочинок? Сімейний відпочинок в санаторії «Остреч» - ідеальний варіант проведення часу разом зі своїми близькими. Сімейний відпочинок допомагає згладжувати гострі кути між членами сім'ї, забути застарілі образи і відновлює почуття любові та злагоди в сім’ї, допоможе полишити буденну рутину далеко позаду. В санаторії «Остреч» створено всі умови для сімейного відпочинку: поки батьки перебувають на лікувальних процедурах, ваші діти знаходяться під пильним наглядом кваліфікованого наглядача, що потурбуються за безпеку дитини, та її емоційний стан. Будьте впевнені – жодна зміна настрою дитини не залишиться поза у вагою.

Активний відпочинок і розваги на природі, кінозал, бібліотека та комп’ютерна кімната, пильний та одночасно не дошкульний нагляд за здоров'ям вашої дитини лікаря – наша гарантія повноцінного відпочинку вашої дитини.