Менський санаторій Остреч
Тел. (096) 322-00-00
Факс (04644) 2-14-00
 

Новини

30.09.2022
Оголошення

25.06.2020
Увага - оголошення!

25.03.2019
Увага - знижка 20% на оздоровлення!

27.08.2018
В Менському санаторії «Остреч» розпочинає роботу реабілітаційне відділення після радикальної терапії з приводу онкологічних захворювань




Погода

Лікування некрозу суглобу.

19.03.2017

На жаль багатьом людям відомі дошкульні болі в ногах, які в окремих випадках перетворюють життя на суцільну муку. Біль в ногах краде так необхідну рухливість. Робить короткі піші прогулянки не здоланими перешкодами, подібними до підняття на найбільші гори в Світі. Некроз суглоба перетворює людину на суцільну руїну.

   Трохи теорії. Що таке некроз суглобу? В момент, коли захворювання або травма перешкоджають вільному доступу крові до кістки, клітини кісткової тканини починають гинути. Кістка слабшає, її хрящ починає руйнуватися. Руйнування супроводжується болем. Це захворювання називається асептичний некроз. Найчастіше він розвивається у верхній частині стегнової кістки.

  Асептичний некроз тазостегнового суглоба виникає, коли порушується приплив крові до верхньої частини стегнової кістки. Коли доступ крові до цієї ділянки кістки припиняється, і кістка починає руйнуватися, що супроводжується руйнуванням хряща, розташованого в її верхній частині. Біда. Зарадити досить тяжко в фінансовому плані. Для лікування некрозу тазостегнового суглоба необхідна дорога операція з заміни пошкодженого хворобою суглоба на протез. Операція називається ендопротезуванням.

  Так. Це дієвий метод, але не всім людям таке до снаги. Багато людей бояться хірургічних втручань і їх побічних наслідків. Ще більша кількість людей просто не може собі дозволити коштовну медицинську процедуру, адже мова про десятки тисяч гривень.

  Вихід є! Зовсім не обов’язково терпіти біль і миритися з положенням неповноцінного. Це страшне захворювання можна і необхідно попереджувати. Больовий синдром можна взагалі прибрати.

  Саме для лікування і попередження асептичного некрозу суглобів призначена одна з головних лікувальних програм санаторію «Остреч». В комплекс лікувальних заходів, що пропонуються входить плавання в басейні, масаж, грязьові процедури, вітамінотерапія. Розвантаження хворого суглобу завдяки спеціальним спортивним заняттям.

  Профілактичне лікування некрозу суглобів в санаторії «Остреч» дозволить уникнути великих проблем зі здоров'ям.

   Пересвідчись самі: http://www.ostrech.org/treatment/  Наші пропозиції лікування варті вашої уваги.

   Ми забезпечуємо вам проходження повного комплексу оздоровлення, де основний акцент буде зосереджено на лікуванні артрозу суглобів.

  Вагаєтесь? Подивіться відгуки наших гостей: http://www.ostrech.org/testimonials/