Менський санаторій Остреч
Тел. (096) 322-00-00
Факс (04644) 2-14-00
 

Новини

30.09.2022
Оголошення

25.06.2020
Увага - оголошення!

25.03.2019
Увага - знижка 20% на оздоровлення!

27.08.2018
В Менському санаторії «Остреч» розпочинає роботу реабілітаційне відділення після радикальної терапії з приводу онкологічних захворювань




Погода

Особисті враження

29.03.2017
«…Біль нестерпний, колінний суглоб опух, під коліном тягне, в ліжку не повернутися. Усі такі симптоми знайомі людям з тою ж проблемою. Приймала ліки призначені лікарем, полегшало…. Шкода, що ТРОХИ. Лікарі радили хірургічне втручання, зробивши операцію на суглобі де замість пошкодженого вставлять протез.

 Можливо це слушна порада, проте маю декілька застережень.

 Головне з них це фінанси. Операція коштовна, - 7000-8000 тисяч доларів.

Друга суттєва перешкода - це реабілітаційний період після проведеної операції. Гадки не маю, як буде проходити процес відновлення. Не мають жодного значення любі віщання «все буде добре». Почалися тяжкі пошуки вирішення питання лікування болю в суглобах. В мережі інтернет знаходила різні рецепти народної медицини. Знову пробувала.... І тут, випадково, знайшла посилання на санаторій «Остреч», чула про нього небагато від знайомої. В основному, що недорогий, чудова природа, велике лікувальне озеро і все... Подзвонила в санаторій, поцікавилася чим профільно займається. Мене саме цікавило лікування артрозів. Не буду довго на цьому зупинятися, але аналіз пропозицій виявив, що лише санаторій «Остреч» на Чернігівщині вирізнявся наявністю власних лікувальних грязей і мінеральної води. Подальший пошук в мережі інтернет переконливо довів, що санаторіїв здатних похизуватися великою кількістю власних лікувальних засобів за обмежений бюджет- мало. Санаторій «Остреч» пропонував послуги лікування двома видами лікувальних грязей та мінеральною водою. Ціна 20-ти денної путівки була дуже поміркована. А ще, електропроцедури, ванни з мінеральною водою, масаж та лікування очей( тоже проблема віку). Вирішила – їду.

Про перебування в санаторії «Остреч» коротко: все сподобалося! Враження таке, що лікувальні процедури спеціально були розроблені для моїх хворих суглобів. Прописані мені лікарем грязьові аплікації стали справжнім порятунком. Мінеральна вода та ванни з мінеральною водою, оточуюча природа, чудове озеро та гарна погода повернули життєву енергію. Навіть захотілося піти на дискотеку, яку там проводять для відпочиваючих. Відчуття в ногах змінилося, - біль вгамувався. З нестерпного він став періодичним. З’явилися дні, коли біль взагалі зникав.

Для мене перебування в санаторії «Остреч» стало лікувальним чудом. Курс лікування в санаторії «Остреч» допоміг мені відновити життєві сили. Страшна проблема з хворими суглобами більше не така дошкульна, як раніше. Лікарі санаторію радили не зупинятись на досягнутому. Для закріплення позитивних змін необхідно пройти декілька оздоровчих курсів, хоча б два рази на рік. Чудова атмосфера, привітний персонал і гарний настрой на одуження, все що необхідне тут є. Тому літом обов’язково знову поїду на відпочинок до санаторію «Остреч". Сподіваюсь, що лікування в санаторії врятує мене від моїх проблем! Раджу спробувати лікувальний ефект на собі. Повторюся, фінансові втрати не великі, а от оздоровлення мене порадувало.

З повагою і подякою Валентина, Харків.»