Менський санаторій Остреч
Тел. (096) 322-00-00
Факс (04644) 2-14-00
 

Новини

30.09.2022
Оголошення

25.06.2020
Увага - оголошення!

25.03.2019
Увага - знижка 20% на оздоровлення!

27.08.2018
В Менському санаторії «Остреч» розпочинає роботу реабілітаційне відділення після радикальної терапії з приводу онкологічних захворювань




Погода

Чи існує «МІСЦЕ СИЛИ» в санаторії Остреч?

12.04.2017

Перш за все головне питання: шо таке МІСЦЕ СИЛИ? Зазвичай таким місцем визнається ділянка земної поверхні, на якій зосереджена позитивна чи негативна містична сила. Це місце зосередження енергетичних джерел енергії на поверхні землі. Дуже яскраво місця сили проявляються в зонах розломів земної кори, там де пролягають русла підземних річок, або в місцях де ріка робить різкий поворот. У давнину місце сили вибирали для будівництва храмів чи святилищ. Центр такого місця визначали незвичним засобом: випущений табун коней, що зупинявся на нічліг в одному і тому самому місці протягом трьох днів і був центром місця сили, а значить і центром для будівництва храму. З місцями сили пов’язано інше явище – енергетичне поле. Енергетичні поля утворюють рослини, природне середовище. Місце сили може розміщуватися на землі, під нею. Може утворитися на водоймі. Такі місця здатні очищувати організм людини від грубих, хвороботворних енергій, приносити зцілення. Гарний приклад для ілюстрації Менський санаторій «Остреч». Оточуюча природа просякнута чистотою. Перебування в такому місці заряджає людину. Накопичений негатив «висмоктується» оточенням. Пара тижнів перебування в цьому місці гарантовано відновлює енергетичні ресурси організму. В цьому контексті варто згадати цілющі властивості природних факторів, які використовуються в санаторії «Остреч». Лікувальні програми, грязьові аплікації, що пропонуються, здатні ефективно протидіяти страшній хворобі - артроз суглобів. Вже багато разів на прикладах відпочиваючих було переконливо доведено: періодичне, планове лікування в санаторії цілком здатне вигнати дошкульну хворобу з організму, повернути жаданий спокій. При цьому спеціалісти санаторію «Остреч» не використовують жодного медикаментозного методу лікування.

Лікує лише природа:

- Довкілля;

- Аплікацї торфяно-пилоїдних грязів, з власного родовища;

- Купання в озері, дно якого складає лікувальна сапропелева грязь;

- Вживання мінеральної води з власного джерела, що добувається з глибини близько одного кілометра.

Чи можна розцінювати таку концентрацію відновлювальних для людського організму цілющих властивостей, як «місце сили»? Цілком!

До речі в давнину, подорожуючим місцеві жителі радили випасати своїх коней на території, де зараз збудовано санаторій. Саме тут коні швидко відновлювали сили, та були готові до нової тривалої подорожі.

Другим вагомим доказом теорії знаходження «місця сили» на Менщині можна вважати історію життя видатного українського патріота і політичного діяча, каштеляна Чернігівського, сенатора Речі Посполитої Адама Григоровича Кисіля. Людини, що виступала в польському сеймі і сенаті в якості захисника українського народу, його культури і православної віри, людини, що закликала до об'єднання українців з поляками в боротьбі проти спільних зовнішніх ворогів. За часів правління А. Кисіля в місті Мена було збудовано фортифікаційну споруду – фортецю, а особистий замок Адам Кисіль збудував на місці, де зараз знаходиться санаторій. Очолювані ним загони козаків здобували блискучі перемоги над ворогами, і сьогодні є безперечним прикладом звитяги українського війська. Захищаючи Мену А. Кисіль, разом з не чисельним (всього 100 вояків!) воїнством зміг відстояти і навернути на втечу чисельне (понад 2,5 тисячі) вороже воїнство. Як це сталось? Це чудо? Геніальна військова тактика? Втручання провидіння? Відповіді не існує. На думку спадає народна приказка «Вдома й стіни помагають». Цілком можливе припущення, що отримати перемогу над ворогами допомогло й оточення. Енергія місця сили поєдналась з душевною енергією захисників. Нове утворення стало нездоланним! А головне, це нове енергетичне утворення було асимільоване навколишнім середовищем. Так, сьогодні вже немає фортифікаційних споруд, але головне в тому що, і сьогодні існує урочище «Остреч», де розміщується одноіменний санаторій, просякнутий позитивною енергією, що пропонує унікальні цілющі засоби. Варто спробувати на собі дію збігу великої кількості лікувально-відновлюваних процедур.

Ще важливим фактором є медична статистика відвідувачів санаторію – покращення стану здоров’я або повне одужання спостерігається практично у 100% відсотків пацієнтів санаторію.

Також, заслуговує на увагу вражаючий перелік напрямків лікування в санаторії, а саме:

- серцево-судинної системи;

- органів дихання;

- офтальмологічний;

- органів опори та руху;

- нервової системи; - органів травлення;

- ендокринологія.

Так чи існує МІСТО СИЛИ в місті Мена? Відвідайте санаторій «Остреч», складіть власне враження від перебування, ви відкриєте для себе нову «Мекку».