Менський санаторій Остреч
Тел. (096) 322-00-00
Факс (04644) 2-14-00
 

Новини

30.09.2022
Оголошення

25.06.2020
Увага - оголошення!

25.03.2019
Увага - знижка 20% на оздоровлення!

27.08.2018
В Менському санаторії «Остреч» розпочинає роботу реабілітаційне відділення після радикальної терапії з приводу онкологічних захворювань




Погода

Моя історія боротьби з артритом.

19.04.2017

Наталія: 
«Всі мої родичі хворіли артритом і артрозом. 
Я жила в страшенному страху: я також можу захворіти на цю хворобу .
Я працюю вчителькою музики. В роботі все моє життя. Проте з часом грати на роялі ставало важче. Без болю вже було не поворухнутися. Біль пронизував всі суглоби. Життя перетворювалося на муки. Думка, що хвороба змусить покинути роботу була нестерпною!
Я перепробувала величезну кількість різних метод лікування, в тому числі і не традиційні методи лікування. Жоден не допомагав. Ставало легше, але поки діяла пігулка, або мазь.
Одного разу, читаючи сторінки в інтернеті (мабуть то був рік 2014) я натрапила на сторінку санаторію «Остреч». Там пропонували лікування моєї страшної хвороби. Я прочитала багато відгуків, ознайомилася з особистими враженнями людей, що вже лікували артрит в санаторії «Остреч».
Пропоновані методи: аплікації торфяно-пилоїдної грязі, з власного родовища, ванни з мінеральною водою, поєднані з рештою лікувальних методів боротьби з артритом. В відгуках прочитала про чудове лікувальне озеро, дно якого складає лікувальна сапропелева грязь.
Взагалі все, що пропонується в санаторії «Остреч» для лікування артриту справило на мене враження. Рахуйте самі: хіба можна порівняти дошкульні медичніі процедури з походами на грязі чи ванни.
Перебування в санаторії лікує самим оточенням. Прописані грязьові аплікації - з нетерпінням очікувана процедура. Уявіть вас огортає тепло….стає затишно. Від себе скажу – не кожне місце у власній домівці здатне на подібне…
Ну а купання в озері я взагалі з впевненістю відношу до верхнього щаблю задоволення. На березі забуваєш про свої болячки. Організм цілком зайнятий купанням.
При цьому ви плаваєте не в басейні, який наповнений мертвою, та ще й шкідливою (хлор) водою. Ви купаєтесь в озері з живою водою, що насичена енергією, плаваєте в воді, що містить в собі лікувальні розчини сапропелевих грязей. Заради лікування такою гряззю влаштовують окремий візит до лікувального закладу. В Інтернеті начиталася про чудодійні лікувальні властивості цих грязей. В Білорусії їх видобувають і продають за великі кошти, а в санаторії «Остреч» це лікування взагалі не процедура, а розвага.
Про їжу немає що сказати- все смачно, по домашньому, меню має багато фруктів і овочів, молочні страви...
Але їжа для мене не головне. Головне для мене і єдине надважливе: чи допоможуть мені лікувальні програми санаторію «Остреч» боротися з моїм артритом? Коротше кажучи я вирішила спробувати. Купила путівку на один 20-дений курс лікування.
Чесно кажучи, після всього, що довелося спробувати на собі заради боротьби з артритом, особливих надій на допомогу санаторію я не покладала.
Але сталось неймовірне. За 20 днів хвороба відступила. Звісно, що не можна казати про біблейські чудеса зцілення, але…. Мої суглоби тепер дозволяють мені робити рухи, про які я вже забула. Біль зменшився, але бувають дні, коли я взагалі забуваю про свою хворобу. Почала краще спати. Лікарі в санаторії радили не залишати спробуване. Радили продовжити оздоровчий курс лікування в санаторії «Остореч». Казали, що в деяких випадках лікування артриту в санаторії «Остреч» може дати 100% успіх і перемогу над хворобою.
Тепер я впевнена: це не реклама. Лікування в санаторії «Остреч» допомагає боротися з артритом. Звісно, я знову поїду в санаторій . Я щиро вірю, - мій артрит буде поборено!
Дякую керівництву і лікарям санаторію «Остреч»! До зустрічі!